Kotipizzat Ankkurituulesta

Kotipizza on pohjoismaiden suurin pizzaravintolaketju. Rabbe Grönblom perusti ensimmäisen Kotipizzaravintolan Vaasan Suvilahteen vuonna 1987 ja tänä päivänä Kotipizzaravintoloita on runsaat 260.

Me Kotipizzassa käytämme puhtaita, turvallisia ja vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita, joiden alkuperä kerrotaan selkeästi. Tarjoamme esimerkiksi vain kestävästi pyydettyjä kala- ja äyriäistuotteita. 63 % ketjun käyttämistä raaka-aineista on kotimaisia. Panostus raaka-aineiden vastuullisuuteen on yhteistyötä, jossa me ja tavarantoimittajamme kannustamme toisiamme entistä parempiin valintoihin. Tahdomme myös toimia positiivisena esimerkkiä muille alan yrityksille.

Käy nauttimassa herkullinen Kotipizza tai soita meille (019) 560 9007 ja tilaa oma noutopizzasi. Voit myös tilata pizzasi verkkokaupan kautta. Valitse ”Nouto” ja syötä osoitekenttään ”Ankkurituuli”. Sen jälkeen valitset pizzan, syötät omat tietosi ja valitset maksutavan. Sen jälkeen saat  kätevästi ilmoituksen milloin pizza on noudettavissa.

Kotijoukot on Kotipizzan oma kanta-asiakkuus. Liity Kotijoukkoihin ja ala keräämään etuja ostoksistasi. Mikäli sinulla on jo tunnukset Kotipizzan verkkokauppaan, uutta rekisteröitymistä ei tarvita.

Kurkkaa myös tarkemmin, miten ansaitset pizzaslaisseja toiminnallasi, sekä mitä yllätyksiä pizzapyörän pyöräyttäminen tarjoaa.

Kirjaudu sisään Kotipizzan verkkokauppaan tunnuksillasi tai rekisteröidy uutena asiakkaana

1. Kerää palkintoslaisseja verkkokauppaostoksistasi
2. Ansaitse ilmaista pizzaa
3. Pyöräytä Pizzapyörää ja voita extra-etuja
4. Hyödynnä verkkokauppaostoksista saamiasi pizzakoodeja

Kotipizzaa on tarjolla joka päivä klo 10:30–21:00!

Kotipizza menu
Ankkurituuli on nyt suljettuAvoinna tänään: 08:00 – 21:00

Tykkää meistä Facebookissa!

Facebook Pagelike Widget