Valtion ohjeistuksen mukaan siirrymme nyt kokonaan noutoruokailuun. Voit nyt noutaa lounaan arkisin 10:30-15:00 edulliseen hintaan 8,-/annos, aamiaisen 06:00-10:00 ja à la carte-annoksia, pizzoja ja muita lämpimiä herkkuja keittiön ollessa auki, ma-su 10:30-20:00. Kannattaa muuten soittaa numeroon (019) 560 9007 ja tilata annoksesi etukäteen niin se on valmiina keittiössämme kun noudat. Voit tottakai tulla paikalle ja odottaa sillä aikaa kun keittö valmistaa ja pakkaa annoksesi. Olemme sisustaneet alueen erityisesti niille jotka odottavat annoksiaan.

Kokeile muuten näppärää Kotipizza-verkkokauppaamme osoitteessa kotipizza.fi, valitse ”Nouto” ja syötä osoitekenttään ”Ankkurituuli”. Sen jälkeen valitset pizzan, syötät omat tietosi ja valitset maksutavan. Sen jälkeen saat  kätevästi ilmoituksen milloin pizza on noudettavissa.

Nyt onnistuu myös kotiinkuljetus yhteistyökumppanimme avustuksella Loviisan keskustan, Antinkylän, Valkon, Tesjoen, Määrlahden ja Kuggomin postinumeroalueilla. Ja riittävä määrä annoksia oikeuttaa ilmaiseen kuljetukseen!
Soita numeroon (019) 560 9007 ja tilaa annoksesi.

Kun kerran käyt Ankkurituulesssa niin voit samalla täydentää kotivarastojasi ilahduttavan monipuolisessa K-liikkeessämme. Täältä löytyy Plussaa ja Pirkkaa sekä palan painikkeeksi hyviä juomia. Kätevä ja nopea kauppa jonne on helppo piipahtaa.

Olemme tilapäisesti muuttaneet aukioloaikoja. Palvelemme nyt ma-pe 6:00-20:00, la-su 10:00-20:00. Kuten varmaan jo tiedät niin suosimme korttimaksua kassalla. Tervetuloa!