(019) 560 9007 info@ankkurituuli.fi

Kesäkuu tuo tullessaan vapaampaa yhdessäoloa ja samalla voimme Ankkurituulessakin vihdoinkin avata salimme teille muutaman noutokuukauden jälkeen. Kalustamme asiakastilamme väljemmin hallituksen ohjeistuksen mukaan ja panostamme entistäkin enemmän tilojen puhtaana pitämiseen. Terassimme on myös täysimääräisesti käytössänne nyt kun lämpö vihdoinkin on saapunut.

Kesäkuun alusta suosittu lounasruokailumme arkisin kello 10.30-14.00 jatkuu, kuitenkin niin että annostelemme lounaanne puolestanne.
Otamme nyt käyttöön à la cartelistamme ja kaikkia annoksia voi tottakai tilata Take away-annoksina jos haluat syödä kotona tai työpaikallasi.  Kannattaa muuten soittaa numeroon (019) 560 9007 ja tilata annos etukäteen niin se on valmiina keittiössämme kun noudat. Tilaukset onnistuvat myös verkkokauppamme kautta. Jos olet epävarma omasta terveydestäsi tai haluat välttää kontakteja niin voit ajaa noutoruutuumme joka sijaitsee kahvio-ravintolan pääsisäänkäynnin vieressä. Tekstiviesti numeroon 019 560 9007 ja me tuomme ostoksesi ulos. Maksut silloin maksupäätteellä (korttimaksu).

Kokeile muuten näppärää Kotipizza-verkkokauppaamme osoitteessa kotipizza.fi, valitse ”Nouto” ja syötä osoitekenttään ”Ankkurituuli”. Sen jälkeen valitset pizzan, syötät omat tietosi ja valitset maksutavan. Sen jälkeen saat  kätevästi ilmoituksen milloin pizza on noudettavissa. Kotipizzaa on tarjolla joka päivä kello 22:een asti.

Pidennämme kesäkuun alusta myös aukioloaikoja. Olemme nyt avoinna ma-pe 06-22, la 08-22 ja su 09-22. Keittiömme palvelee joka päivä 10:30-20:00 ja Kotipizzaa on tarjolla joka päivä 10:30-22:00.

Olemme niin odottaneet teidän jälleennäkemistä, arvoisat asiaakkaamme. Yhdessä kannamme vastuumme ja nautimme toistemme seurasta. Vielä kerran, sydämellisesti tervetuloa jälleen Ankkurituuleen!