Huuhkana-pizza on Kotipizzan tuotekehityksen uusin innovaatio. Pizza, jossa mennään jälleen maku edellä ja hemmotellaan sinua Hotti-kastikkeen tulisuudella sekä kanan ja aurajuuston loistavalla yhdistelmällä. Makumaailma viimeistellään rucolanversoilla.

Huuhkana-pizza on erityisesti luotu juhlistamaan jalkapallon EM-kisoja ja Suomen miesten maajoukkueen ensiesiintymistä arvokisoissa. Miesten maajoukkueen lempinimi on Huuhkajat – olemme inspiroituneet tästä nimestä ja niinpä Huuhkana-pizza sisältää herkullista Kotipizzan pariloitua kanaa.

Myös kasvissyöjät saavat nauttia Huuhkanasta: Huuhkana Härkäpapu on kasvispizza, jossa pariloidun kananpojan tilalla on herkullista ja vatsaystävällistä fermentoitua härkäpapua, kananmakuiseksi maustettuna.

Maista Kotipizza Huuhkanapizzaa ja herkuttelun jälkeen toivomme sinun antavan palautetta kätevästi älypuhelimen avulla. Samalla voit voittaa lahjakortin!
Huuhkanaa ei myydä verkkokaupassa, ainoastaan suoraan meiltä tilattuna tiskiltä tai soittamalla (019) 560 9007. Tämä siksi koska Huuhkanaa on saatavana ainoastaan valikoiduista Kotipizzaravintoloista.

Tämä premiumpizza maksaa 13,90.