Huuhkana-pizzan är resultatet av Kotipizzas innovativa produktutveckling. En pizza där man pritoriterar smaken och toppar med eldig Hotsås och kycklingens och auraostens utsökta kombination. Hela skapelsen kröns med färska rucolaskott.

Huuhkana-pizzan har kommit till för att fira fotbollens EM-turnering och Finlands herrlandslags premiär i ett stort mästerskap. Landslagets smeknamn Huuhkajat har inspirerat oss att ge denna delikata pizza med grillad kyckling namnet Huuhkana.

Även vegetarianer får njuta av Huuhkana, Huuhkana Bondböna är en vegetarisk pizza med fermenterad bondböna istället för kycklingen. Den fermenterade bondbönan som är skonsam för magen har kryddats så den smakar som kyckling.

Provsmaka nya Kotipizza Huuhkanapizzan och efter njutningen ber vi dej ge respons som lyckas enkelt med din smarttelefon. Samtidigt kan du vinna ett presentkort!
Huuhkanapizza säljes ej via webbutiken, endast direkt vid disken eller genom att ringa (019) 560 9007. Detta på grund av att Huuhkana endast bakas i utvalda Kotipizzarestauranger.

Denna premiumpizza kostar 13,90.